پورخلیلی, آذین, میرلوحی, مریم, رحیمی, ابراهیم, حجت‌الاسلامی, محمد. (1391). تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), 19-30.
آذین پورخلیلی; مریم میرلوحی; ابراهیم رحیمی; محمد حجت‌الاسلامی. "تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1 (5) بهار, 1391, 19-30.
پورخلیلی, آذین, میرلوحی, مریم, رحیمی, ابراهیم, حجت‌الاسلامی, محمد. (1391). 'تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), pp. 19-30.
پورخلیلی, آذین, میرلوحی, مریم, رحیمی, ابراهیم, حجت‌الاسلامی, محمد. تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(1 (5) بهار): 19-30.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب