کوهدار, ولی اله, رضویلر, ودود. (1391). اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), 31-40.
ولی اله کوهدار; ودود رضویلر. "اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1 (5) بهار, 1391, 31-40.
کوهدار, ولی اله, رضویلر, ودود. (1391). 'اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), pp. 31-40.
کوهدار, ولی اله, رضویلر, ودود. اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(1 (5) بهار): 31-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب