تربتی, محمدعلی, جوادی, افشین, صادری, حشمت, توکلی, فرزانه. (1390). مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3 پاییز), 47-53.
محمدعلی تربتی; افشین جوادی; حشمت صادری; فرزانه توکلی. "مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3 پاییز, 1390, 47-53.
تربتی, محمدعلی, جوادی, افشین, صادری, حشمت, توکلی, فرزانه. (1390). 'مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3 پاییز), pp. 47-53.
تربتی, محمدعلی, جوادی, افشین, صادری, حشمت, توکلی, فرزانه. مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 1(3 پاییز): 47-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب