محمدی, خسرو, جدیری, حسین. (1392). مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1 (9) بهار), 33-43.
خسرو محمدی; حسین جدیری. "مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1 (9) بهار, 1392, 33-43.
محمدی, خسرو, جدیری, حسین. (1392). 'مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1 (9) بهار), pp. 33-43.
محمدی, خسرو, جدیری, حسین. مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(1 (9) بهار): 33-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب