شعبان‌پور, بهاره, جمشیدی, انیسه. (1392). تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4 (12) زمستان), 41-53.
بهاره شعبان‌پور; انیسه جمشیدی. "تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4 (12) زمستان, 1392, 41-53.
شعبان‌پور, بهاره, جمشیدی, انیسه. (1392). 'تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4 (12) زمستان), pp. 41-53.
شعبان‌پور, بهاره, جمشیدی, انیسه. تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(4 (12) زمستان): 41-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب