غلامزاده, مرضیه, حسینی, هدایت, اسکندری, سهیل, حسینی, ابراهیم, غلامزاده, مریم. (1392). مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3 (11) پاییز), 11-22.
مرضیه غلامزاده; هدایت حسینی; سهیل اسکندری; ابراهیم حسینی; مریم غلامزاده. "مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3 (11) پاییز, 1392, 11-22.
غلامزاده, مرضیه, حسینی, هدایت, اسکندری, سهیل, حسینی, ابراهیم, غلامزاده, مریم. (1392). 'مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3 (11) پاییز), pp. 11-22.
غلامزاده, مرضیه, حسینی, هدایت, اسکندری, سهیل, حسینی, ابراهیم, غلامزاده, مریم. مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(3 (11) پاییز): 11-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب