میرزائی, حمید, علیقلی نژاد, علی. (1390). مطالعه تغییرات ویژگی‌های شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), 1161-1168.
حمید میرزائی; علی علیقلی نژاد. "مطالعه تغییرات ویژگی‌های شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2 (18) تابستان, 1390, 1161-1168.
میرزائی, حمید, علیقلی نژاد, علی. (1390). 'مطالعه تغییرات ویژگی‌های شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), pp. 1161-1168.
میرزائی, حمید, علیقلی نژاد, علی. مطالعه تغییرات ویژگی‌های شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(2 (18) تابستان): 1161-1168.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب