ایروانی, حسین, کریمی ترشیزی, محمد امیر, خیرخواه, بابک. (1390). بررسی تأثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری‌گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), 1093-1101.
حسین ایروانی; محمد امیر کریمی ترشیزی; بابک خیرخواه. "بررسی تأثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری‌گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1 (17) بهار, 1390, 1093-1101.
ایروانی, حسین, کریمی ترشیزی, محمد امیر, خیرخواه, بابک. (1390). 'بررسی تأثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری‌گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), pp. 1093-1101.
ایروانی, حسین, کریمی ترشیزی, محمد امیر, خیرخواه, بابک. بررسی تأثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری‌گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(1 (17) بهار): 1093-1101.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب