مرتضوی تبریزی, سید جاوید, نجاتی, مسعود, نوتاش, شهاب, میرزایی, حمید. (1390). بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), 1103-1110.
سید جاوید مرتضوی تبریزی; مسعود نجاتی; شهاب نوتاش; حمید میرزایی. "بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1 (17) بهار, 1390, 1103-1110.
مرتضوی تبریزی, سید جاوید, نجاتی, مسعود, نوتاش, شهاب, میرزایی, حمید. (1390). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1 (17) بهار), pp. 1103-1110.
مرتضوی تبریزی, سید جاوید, نجاتی, مسعود, نوتاش, شهاب, میرزایی, حمید. بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(1 (17) بهار): 1103-1110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب