اسدی تبریزی, محمود, مرتضوی تبریزی, جاوید, کارآموز, حبیب. (1387). تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک مخمری ساکارومایسس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) بر پارامترهای عملکردی و درصد ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Onchorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), 13-19.
محمود اسدی تبریزی; جاوید مرتضوی تبریزی; حبیب کارآموز. "تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک مخمری ساکارومایسس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) بر پارامترهای عملکردی و درصد ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Onchorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1 (5) بهار, 1387, 13-19.
اسدی تبریزی, محمود, مرتضوی تبریزی, جاوید, کارآموز, حبیب. (1387). 'تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک مخمری ساکارومایسس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) بر پارامترهای عملکردی و درصد ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Onchorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), pp. 13-19.
اسدی تبریزی, محمود, مرتضوی تبریزی, جاوید, کارآموز, حبیب. تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک مخمری ساکارومایسس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) بر پارامترهای عملکردی و درصد ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Onchorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1387; 2(1 (5) بهار): 13-19.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب