میرزایی, حمید. (1387). نمک و دما بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس کازئیدر شیر در ،pH مطالعه تأثیر مقادیر مختلف طول مدت نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), 21-41.
حمید میرزایی. "نمک و دما بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس کازئیدر شیر در ،pH مطالعه تأثیر مقادیر مختلف طول مدت نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1 (5) بهار, 1387, 21-41.
میرزایی, حمید. (1387). 'نمک و دما بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس کازئیدر شیر در ،pH مطالعه تأثیر مقادیر مختلف طول مدت نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1 (5) بهار), pp. 21-41.
میرزایی, حمید. نمک و دما بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس کازئیدر شیر در ،pH مطالعه تأثیر مقادیر مختلف طول مدت نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1387; 2(1 (5) بهار): 21-41.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب