جوادی, افشین, میرزایی, حمید, پاشک, پیام. (1386). بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3 (3) پاییز), 171-176.
افشین جوادی; حمید میرزایی; پیام پاشک. "بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3 (3) پاییز, 1386, 171-176.
جوادی, افشین, میرزایی, حمید, پاشک, پیام. (1386). 'بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3 (3) پاییز), pp. 171-176.
جوادی, افشین, میرزایی, حمید, پاشک, پیام. بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1386; 1(3 (3) پاییز): 171-176.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب