مظفری, منصوره, سلیمانی, جابر, آصفی, نارملا, جعفریان, پریسا. (1390). اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2 تابستان), 49-60.
منصوره مظفری; جابر سلیمانی; نارملا آصفی; پریسا جعفریان. "اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2 تابستان, 1390, 49-60.
مظفری, منصوره, سلیمانی, جابر, آصفی, نارملا, جعفریان, پریسا. (1390). 'اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2 تابستان), pp. 49-60.
مظفری, منصوره, سلیمانی, جابر, آصفی, نارملا, جعفریان, پریسا. اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 1(2 تابستان): 49-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب