محمدی, خسرو, کریم, گیتی, حنیفیان, شهرام, تاری‌نژاد, علیرضا, قاسم‌نژاد, رضا. (1390). مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2 تابستان), 69-78.
خسرو محمدی; گیتی کریم; شهرام حنیفیان; علیرضا تاری‌نژاد; رضا قاسم‌نژاد. "مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2 تابستان, 1390, 69-78.
محمدی, خسرو, کریم, گیتی, حنیفیان, شهرام, تاری‌نژاد, علیرضا, قاسم‌نژاد, رضا. (1390). 'مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2 تابستان), pp. 69-78.
محمدی, خسرو, کریم, گیتی, حنیفیان, شهرام, تاری‌نژاد, علیرضا, قاسم‌نژاد, رضا. مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 1(2 تابستان): 69-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب