شاکریان, امیر. (1391). مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2 (6) تابستان), 83-89.
امیر شاکریان. "مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2 (6) تابستان, 1391, 83-89.
شاکریان, امیر. (1391). 'مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2 (6) تابستان), pp. 83-89.
شاکریان, امیر. مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(2 (6) تابستان): 83-89.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب