تقی نژاد رودبنه, مهدی, ابراهیمی, سید روح الله. (1389). اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1(13) بهار), 95-106.
مهدی تقی نژاد رودبنه; سید روح الله ابراهیمی. "اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1(13) بهار, 1389, 95-106.
تقی نژاد رودبنه, مهدی, ابراهیمی, سید روح الله. (1389). 'اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1(13) بهار), pp. 95-106.
تقی نژاد رودبنه, مهدی, ابراهیمی, سید روح الله. اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 4(1(13) بهار): 95-106.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب