اکرمی, رضا, چیت ساز, حسین, بهمدی, محمد, عبدالله زاده, عرفان, رازقی منصور, مجید. (1394). تأثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (‍Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(22), 25-34.
رضا اکرمی; حسین چیت ساز; محمد بهمدی; عرفان عبدالله زاده; مجید رازقی منصور. "تأثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (‍Cyprinus carpio)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 22, 1394, 25-34.
اکرمی, رضا, چیت ساز, حسین, بهمدی, محمد, عبدالله زاده, عرفان, رازقی منصور, مجید. (1394). 'تأثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (‍Cyprinus carpio)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(22), pp. 25-34.
اکرمی, رضا, چیت ساز, حسین, بهمدی, محمد, عبدالله زاده, عرفان, رازقی منصور, مجید. تأثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (‍Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 6(22): 25-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب