عزیزخانی, مریم, الیزاکویویل, پاتریسیا. (1394). مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), 27-40.
مریم عزیزخانی; پاتریسیا الیزاکویویل. "مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2 (18) تابستان, 1394, 27-40.
عزیزخانی, مریم, الیزاکویویل, پاتریسیا. (1394). 'مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), pp. 27-40.
عزیزخانی, مریم, الیزاکویویل, پاتریسیا. مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(2 (18) تابستان): 27-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب