رحیمی, ابراهیم, شاکریان, امیر, رئیسی, گلنوش. (1394). تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), 53-59.
ابراهیم رحیمی; امیر شاکریان; گلنوش رئیسی. "تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2 (18) تابستان, 1394, 53-59.
رحیمی, ابراهیم, شاکریان, امیر, رئیسی, گلنوش. (1394). 'تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), pp. 53-59.
رحیمی, ابراهیم, شاکریان, امیر, رئیسی, گلنوش. تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(2 (18) تابستان): 53-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب