صامتی, صدریه, فدائی نوغانی, وجیهه. (1394). مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), 61-70.
صدریه صامتی; وجیهه فدائی نوغانی. "مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2 (18) تابستان, 1394, 61-70.
صامتی, صدریه, فدائی نوغانی, وجیهه. (1394). 'مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2 (18) تابستان), pp. 61-70.
صامتی, صدریه, فدائی نوغانی, وجیهه. مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(2 (18) تابستان): 61-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب