- بنیادیان، مجتبی و کریم، گیتی (1384). تأثیر روغنهای فرار گیاهی بر روی جمعیت قارچی پنیر سفید صنعتی، فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 2، شماره 3، صفحات: 8-1.
- سلیمی، ماندانا؛ ابراهیمی، عطاالله؛ شجاعی اسعدیه، زهرا و ساعی دهکردی، سیدسیاوش (1389). استخراج و شناسایی ترکیبهای شیمیایی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.)، فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات گیاهی دارویی و معطر ایران، دوره 26، شماره 2، صفحات: 147-156.
- شفیعزاده، فتح الله (1381). داروهای گیاهی لرستان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان- حیان، صفحات: 155-154.
- فدائی، وجیهه و پوراحمد، رضوان (1390). مبانی علم پنیر، (ترجمه). تألیف: پاتریک اف. فاکس، تیموتی پی. گاینی، تیموتی ام. کوگان، پائول ال. اچ. مک سویینی. چاپ اول، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس، صفحه: 12.
- کریم، گیتی و بنیادیان، مجتبی (1383). مطالعه تأثیر ضدمیکروبی روغنهای فرار برخی از گیاهان بر باکتری E. coli در پنیر سفید ایرانی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 1، شماره 1، صفحات: 24-17.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1364). تعیین ماده خشک شیر. استاندارد ملی ایران، شماره 637.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1364). تعیین مقدار ازت تام شیر. استاندارد ملی ایران، شماره 639.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1379). شیر و فرآورده های آن- شمارش کلیفرمها .استاندارد ملی ایران، شماره 5486-1و2.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1385). شیر و فرآوردههای آن - تعیین اسیدیته و pH- روش آزمون. استاندارد ملی ایران، شماره 2852.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1386). شیر و فرآوردههای آن- شمارش واحدهای تشکیلدهنده کلنی کپک/ و یا مخمر- شمارش کلنی در پلیت در دمای C˚25. استاندارد ملی ایران، شماره 10154.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1388). اندازهگیری چربی شیر. استاندارد ملی ایران، شماره 366، تجدید نظر دوم.
- میرزایی، حمید و علیقلینژاد، علی (1390). مطالعه تغییرات ویژگیهای شیمیایی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن. مجله دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دوره 5، شماره 2، صفحات: 1168-1161.
- وزیری، سمیرا و نوروزی، مرضیه (1390). بررسی میزان آلودگی پنیرهای محلی لیقوان تبریز به کلیفرمها و اشرشیاکلی در شهر مراغه. مجله میکروبشناسی پزشکی ایران، دوره 5، شماره 7، صفحات: 28-23.
- Bonyadian, M. and Karim, G. (2005). Effect of some plant essential oils on the fungal population of industrial white cheese, Iranian Journal of Food Science & Technology, 2(3): 8-1. [in Persian]
- Fadaii, V. and Pour Ahmad, R. (2011). Fundamentals of cheese science, (Translation), Author: Patrick F. Fox, Timothy sought. Gaon, M Timothy. Cogan, Paul L. H McSweeney's. 1th Edition, published by Islamic Azad University of Shahreh Gods, p: 12. [in Persian]
- Fuka, M.M., Wallisch, S., Engel, M., Welzl, G., Havranek, J. and Schloter, M. (2013). Dynamics of Bacterial communities during the Ripening process of Different Croatian cheese Types Derived from Raw Ewe's Milk cheeses. PLOS ONE, 11(8): 1-10.
- Hayaloglo, A.A. and Fox, P.F. (2008). Cheese of Turkey: 3. Varieties containing herbs or spices. Dairy Science and Technology, 88: 245-256.
- Institute of Standards and Industrial Research of Iran. (1985). Determining milk dry matter. Iranian National Standard No. 637. [in Persian]
- · Institute of Standards and Industrial Research of Iran. (1985). Determination of total nitrogen content of the milk. Iranian National Standard No. 639. [in Persian]
- Institute of Standards and Industrial Research of Iran. (2000). Milk and its products .astandard national Coliform count, number 5486-1 and 2. [in Persian]
- Institute of Standards and Industrial Research of Iran. (2006). Milk and dairy products - Test method for the determination of acidity and pH-. Iranian National Standard No. 2852. [in Persian]
- Institute of Standards and Industrial Research of Iran. (2007). Milk and its products counting colony forming units of mold and / or yeast - colony count at the plate C˚25. Iranian National Standard No. 10154. [in Persian]
- Institute of Standards and Industrial Research of Iran. (2009). Milk fat measurement. Iranian National Standard No. 366, revised second. [in Persian]
- Karim, G. and Bonyadian, M. (2004). Study on the Antimicrobial Effect of the Volatile Oils of some Herbs on E.coli in Iranian white Cheese, Iranian Journal Of Food Science And Technology, 1(1): 24-17. [in Persian]
- Mirzae, H. and Aligholi Nezhad, A. (2011). A Study On The Chemical Characteristics Changes Throughout The Manufacture And Ripening Of Lighvan Cheese, Veterinary Clinical Pathology (Veterinary Journal Tabriz), 5(2): 1168-1161. [in Persian]
- Salimi, M., Ebrahimi, A., Shojaee Asadieh, Z. and Saei Dehkordi, S.S. (2010). Essential oil copmposition of Kelussia odoratissima Mozaff., Iranian Journal of Medicinal and Aromatic Plants, 26(2): 156-147. [in Persian]
- Sengul, E., Durmaz, H., Tarakci, Z. and Sagdic, O. (2006). Antibacterial activities of the extracts of some herbs used in Rurkish herby cheese against Listeria monocytogenes. International Journal of Food properties, 9: 255-260.
- Shafizadeh, F. (2002). Popular medicinal plants of lorestan (flora of lorestan), Lorestan University of Medical Sciences, Hayan, p : 155-154. [in Persian]
- Tarakci, Z. and Temiz, H. (2009). A review of the chemical, biochemical and antimicrobial aspects of Turkish Otlu (herby) cheese. International Journal of Dairy Technology, 62: 354-360.
- Vaziri, S. and Nooroozi, M. (2011). In vestigation of contamination of traditional cheeses of Lighvan with E.coli and in Coliforms Maragheh, Iranian Journal of Medical Microbiology, 5(7): 28-23. [in Persian]
|