. (1391). اثرات پنج نوع عصاره زنجفیل بر بیماری های حاصل از باکتری در غذاها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(44), 1-10.
. "اثرات پنج نوع عصاره زنجفیل بر بیماری های حاصل از باکتری در غذاها". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 44, 1391, 1-10.
. (1391). 'اثرات پنج نوع عصاره زنجفیل بر بیماری های حاصل از باکتری در غذاها', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(44), pp. 1-10.
. اثرات پنج نوع عصاره زنجفیل بر بیماری های حاصل از باکتری در غذاها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 8(44): 1-10.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب