| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,579,083 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,276,155 |
بهینهسازی استخراج روغن هسته خرما در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی | ||
| پژوهش های کاربردی در شیمی | ||
| مقاله 3، دوره 6، شماره 3، آذر 1391، صفحه 25-30 اصل مقاله (530.69 K) | ||
| نوع مقاله: پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| مسعود کاظمی* 1؛ صالح عبدالحسینی2 | ||
| 1استادیار شیمی کاربردی، گروه شیمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران | ||
| 2دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران | ||
| چکیده | ||
| در این پژوهش شرایط استخراج روغن از هسته 15 گونهی خرمای استانهای متفاوت ایران در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی مورد بررسی قرار گرفت. بازده استخراج روغن از هسته خرما در مقیاس آزمایشگاهی، 6/2 تا 13/2% با میانگین حدود 9/5% به دست آمده است. شرایط بهینه لازم در مقیاس آزمایشگاهی و نیم صنعتی با استفاده از حلال پترولیوم اتر، بهدست آمد. بازده استخراج روغن در مقیاس نیم صنعتی 6/6% بهدست آمد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| خرما؛ Phoenix dactylifera؛ هسته خرما؛ بهینهسازی؛ استخراج روغن | ||
| مراجع | ||
|
[1] Hojjati, M.; J. Food Science and Technology, 5, 69-74, 2008.
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 498 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 985 |
||