. (1391). مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی پوست میوه بادنجان، استخراج شده به دو روش گرمایی و تحت امواج مایکروویو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(7), 19-28.
. "مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی پوست میوه بادنجان، استخراج شده به دو روش گرمایی و تحت امواج مایکروویو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 7, 1391, 19-28.
. (1391). 'مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی پوست میوه بادنجان، استخراج شده به دو روش گرمایی و تحت امواج مایکروویو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(7), pp. 19-28.
. مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی پوست میوه بادنجان، استخراج شده به دو روش گرمایی و تحت امواج مایکروویو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(7): 19-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب