| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,606,058 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,288,774 |
بررسی اثر مایکوریزا بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام ذرت دانه ای | ||
| اکوفیزیولوژی و فیتوشیمی گیاهان دارویی و معطر | ||
| مقاله 1، دوره 3، شماره 2، تیر 1390، صفحه 110-124 اصل مقاله (3.23 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله تحقیقاتی | ||
| نویسندگان | ||
| الولقاسم مرادقلی* 1؛ حمید رضا مبصر2 | ||
| 1مرکز تحقیقات کشاورزی سیستان | ||
| 2گروه زراعت .دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان | ||
| چکیده | ||
| برای مطالعه اثر قارچ آربوسکولار مایکوریزا آزمایشی، بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در تابستان سال 1389 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان زهک به اجرا در آمد. این آزمایش شامل دو تیمار، که تیمار اول قارچ مایکوریزا از گونه Glomus mossea در دو سطح بدون تلقیح و تلقیح و تیمار دوم ارقام ذرت دانه ای در چهار سطح SC770، Tisa، SC7020 و SC704 بودند. نتایج آزمایش نشان داد، کاربرد قارچ آربوسکولار مایکوریزا بر ارتفاع بوته، عرض برگ پرچم، تعداد دانه در بلال در بوته و درصد پروتئین اثر معنی داری در سطح 1% آماری و بر طول برگ پرچم اثر معنی داری در سطح 5% گذاشته است. استفاده از قارچ آربوسکولار مایکوریزا بر قطر ساقه، تعداد برگ و وزن 100 دانه تاثیر معنی داری نداشت. استفاده از قارچ آربوسکولار مایکوریزا بر وزن 100 دانه ارقام تاثیر معنی داری در سطح 1% گذاشته و بر ارتفاع بوته و درصد پروتئین در سطح 5% تاثیر معنی داری گذاشت، اما بر قطر ساقه، تعداد برگ، طول برگ پرچم، عرض برگ پرچم، تعداد دانه در بلال در بوته تاثیر معنی داری نداشت. | ||
| کلیدواژهها | ||
| قارچ مایکوریزا؛ ذرت دانه ای؛ صفات زراعی؛ درصد پروتئین | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 441 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 263 |
||