احمدپور چورکوچانی, سودابه, معینی, سهراب. (1394). شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 76-89.
سودابه احمدپور چورکوچانی; سهراب معینی. "شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1394, 76-89.
احمدپور چورکوچانی, سودابه, معینی, سهراب. (1394). 'شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 76-89.
احمدپور چورکوچانی, سودابه, معینی, سهراب. شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 10(2): 76-89.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب