حسن زاده, حامد, ابوطالبی, عبدالحسین. (1391). تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), 114-107.
حامد حسن زاده; عبدالحسین ابوطالبی. "تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3, 1391, 114-107.
حسن زاده, حامد, ابوطالبی, عبدالحسین. (1391). 'تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), pp. 114-107.
حسن زاده, حامد, ابوطالبی, عبدالحسین. تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 1(3): 114-107.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب