توکلی, مونا, آقاجانی, زهرا. (1394). مقایسه اجزاء روغنی استخراج شده از گیاه Hyssopus officinalis L. دو روش تقطیر با آب و ماکروویو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(19), 37-45.
مونا توکلی; زهرا آقاجانی. "مقایسه اجزاء روغنی استخراج شده از گیاه Hyssopus officinalis L. دو روش تقطیر با آب و ماکروویو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 19, 1394, 37-45.
توکلی, مونا, آقاجانی, زهرا. (1394). 'مقایسه اجزاء روغنی استخراج شده از گیاه Hyssopus officinalis L. دو روش تقطیر با آب و ماکروویو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(19), pp. 37-45.
توکلی, مونا, آقاجانی, زهرا. مقایسه اجزاء روغنی استخراج شده از گیاه Hyssopus officinalis L. دو روش تقطیر با آب و ماکروویو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(19): 37-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب