علی, مریم, هدایتی فرد, مسعود, پورغلام, رضا. (1390). تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 68-78.
مریم علی; مسعود هدایتی فرد; رضا پورغلام. "تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1390, 68-78.
علی, مریم, هدایتی فرد, مسعود, پورغلام, رضا. (1390). 'تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 68-78.
علی, مریم, هدایتی فرد, مسعود, پورغلام, رضا. تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 6(2): 68-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب