زارع, زهرا, نوری, لیلا, فهیم دانش, مریم. (1395). بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 55-63.
زهرا زارع; لیلا نوری; مریم فهیم دانش. "بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1395, 55-63.
زارع, زهرا, نوری, لیلا, فهیم دانش, مریم. (1395). 'بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 55-63.
زارع, زهرا, نوری, لیلا, فهیم دانش, مریم. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(2): 55-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب