امیری, مریم, توکلی‌پور, حمید, مختاریان, محسن. (1395). بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 66-72.
مریم امیری; حمید توکلی‌پور; محسن مختاریان. "بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1395, 66-72.
امیری, مریم, توکلی‌پور, حمید, مختاریان, محسن. (1395). 'بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 66-72.
امیری, مریم, توکلی‌پور, حمید, مختاریان, محسن. بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(2): 66-72.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب