تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,249 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,894 |
تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 11، دوره 8، شماره 2 - شماره پیاپی 28، شهریور 1395، صفحه 104-110 اصل مقاله (197.7 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
حجت کاراژیان* 1؛ نینا دلیری2 | ||
1باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد دانشگاه آزاد اسلامی، تربت حیدریه، ایران. | ||
2دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران. | ||
چکیده | ||
در پژوهش حاضر اثر پیش تیمار مایکروویو در(دمای 140، 160 و 180 درجه سانتیگراد به مدت پنج دقیقه) بر انتقال حرارت طی سرخ کردن عمیق مورد بررسی قرار گرفت. میزان دریافت روغن و رطوبت فرآورده در هر دقیقه از فرآیند اندازهگیری گردید. نتایج نشان داد که پیش تیمار مایکروویو بر انتقال جرم مؤثر بود. نمونههای تیمار یافته با مایکروویو روغن کمتری جذب کردند. سینتیک معادله درجه اول قانون فیک برای تشریح دادههای انتشار رطوبت بکار رفت. ضریب نفوذ مؤثر رطوبت در محدوده 8-10×07/1-8-10×58/2محدوده متر مربع برثانیه وثابت سرعت جذب روغن بین 12/0 و 3-10×2 یک بر ثانیه قرار داشت. انرژی اکتیواسیون ضریب نفوذ مؤثر رطوبت منحنی آرنیوس در محدوده 98/17- تا 18/34 کیلو ژول بر مول قرار داشت. | ||
کلیدواژهها | ||
انتقال جرم؛ بادمجان؛ سرخ کردن عمیق | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 612 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 519 |