کاراژیان, حجت, دلیری, نینا. (1395). تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 104-110.
حجت کاراژیان; نینا دلیری. "تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1395, 104-110.
کاراژیان, حجت, دلیری, نینا. (1395). 'تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 104-110.
کاراژیان, حجت, دلیری, نینا. تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(2): 104-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب