. (1395). بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 26-34.
. "بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 26-34.
. (1395). 'بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 26-34.
. بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 26-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب