. (1395). فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 55-62.
. "فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 55-62.
. (1395). 'فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 55-62.
. فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 55-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب