. (1395). تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 91-99.
. "تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 91-99.
. (1395). 'تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 91-99.
. تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 91-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب