. (1395). بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 115-124.
. "بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1395, 115-124.
. (1395). 'بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 115-124.
. بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(1): 115-124.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب