قربانخانی, منا, عیوض زاده, اورنگ, عطای صالحی, اسماعیل, جلالی, مهدی. (1394). ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 49-61.
منا قربانخانی; اورنگ عیوض زاده; اسماعیل عطای صالحی; مهدی جلالی. "ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1394, 49-61.
قربانخانی, منا, عیوض زاده, اورنگ, عطای صالحی, اسماعیل, جلالی, مهدی. (1394). 'ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 49-61.
قربانخانی, منا, عیوض زاده, اورنگ, عطای صالحی, اسماعیل, جلالی, مهدی. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(4): 49-61.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب