| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,568,119 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,271,279 |
تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده Otolithes ruber))نگهداری شده در یخ | ||
| پژوهش های علوم و فنون دریایی | ||
| مقاله 1، دوره 4، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 1-9 اصل مقاله (283.73 K) | ||
| نوع مقاله: تحقیقی | ||
| نویسندگان | ||
| امیرمجتبی ستوده؛ سهراب معینی؛ پریسا نجاتخواه معنوی | ||
| دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی | ||
| چکیده | ||
| در این مطالعه، ماهیان شوریده نگهداری شده در یخ برای یک دوره 18 روزه ، غلظت آمین بیوژن هیستامین و ارتباط آن با تغییرات بار باکتریایی (باکتریهای سرمادوست و مزوفیل) در بازه های زمانی 3 روزه مورد بررسی قرار گرفت (روزهای صفر، 3، 6 ، 9 ، 12 ، 15 و 18 ). آمین بیوژن هیستامین در روز اول نگهداری ماهیان بوسیله دستگاه HPLC تشخیص داده نشد ( ردیابی نشد) و ردیابی این آمین از روزپنجم نگهداری بود. بهترین همبستگی (98=%2R) بین آمین هیستامین وبار باکتریایی مزوفیل یافت شد و این باکتریها، در طول دوره تفاوت معنی داری(05/0p<) را نشان دادند. غلظت اولیه هیستامین 49/1 میکروگرم بر گرم بود و در انتهای دوره به 21/14 میکروگرم بر گرم رسید که در این زمان بار باکتریایی مزوفیل به بیش از CFU/g 107 رسیده بود. بنظر می رسد که تغییرات سطوح هیستامین شاخص مناسبی برای ارزیابی تازگی ماهی شوریده بر اساس نتایج این تحقیق باشد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| آمین بیوژن؛ پوترسین؛ ماهی شوریده؛ بار باکتریایی؛ نگهداری در یخ | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 212 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 257 |
||