حسینی, هدایت, صفائیان, شیلا, صادقی, هما. (1388). تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 35-43.
هدایت حسینی; شیلا صفائیان; هما صادقی. "تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1388, 35-43.
حسینی, هدایت, صفائیان, شیلا, صادقی, هما. (1388). 'تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 35-43.
حسینی, هدایت, صفائیان, شیلا, صادقی, هما. تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 4(1): 35-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب