تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,266 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,901 |
بررسی عوامل پیش بینی کننده وفاداری مشتریان در بخش رستوران های ممتاز | ||
فصلنامه مهندسی مدیریت نوین | ||
مقاله 6، دوره 2، شماره 3 - شماره پیاپی 6، آذر 1392، صفحه 53-62 اصل مقاله (640.42 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی (تحقیقی) | ||
نویسندگان | ||
شمس الدین ناظمی1؛ فهیمه سادات سعادت یار* 2 | ||
1دانشیار مدیریت استراتژیک، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران | ||
2کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران | ||
چکیده | ||
در پژوهش حاضر نقش متغیرهای ارزش ادراک شده، رضایت از عوامل ملموس، ناملموس و تصویر ذهنی از رستوران بر وفاداری مشتریان را مورد سنجش قرار گرفته است. این مطالعه به صورت توصیفی- پیمایشی در رستوران پدیده شاندیز و با توزیع 202 پرسشنامه در میان مشتریان آن و به روش نمونه گیری غیر تصادفی در دسترس انجام گرفته است ، در تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده در این پژوهش از روش مدلیابی معادلات ساختاری[1] و از روش دو مرحلهای حداقل مربعات جزئی پیشنهاد شده توسط هالاند[2] (1999) استفاده شده است. بر اساس نتایج به دست آمده از تحلیل داده ها مشخص گردید که رضایت از عوامل ملموس و ارزش ادراک شده بر اساس ضرایب مسیر به دست آمده تاثیر مثبت و معناداری را بر وفاداری نشان می دهند در حالی که تصویر ذهنی و رضایت از عوامل ناملموس نقش تعیین کننده و مستقیمی بر وفاداری به دلیل ناچیز بودن مقدار ضریب مسیر و سطح معناداری آن ندارد. [1]Structural Equation Model (SEM) [2]Hulland | ||
کلیدواژهها | ||
وفاداری؛ رضایت از عوامل ملموس؛ رضایت از عوامل ناملموس؛ تصویر ذهنی؛ ارزش ادراک شده | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 243 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 155 |