| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,563,384 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,534 |
بررسی عوامل پیش بینی کننده وفاداری مشتریان در بخش رستوران های ممتاز | ||
| فصلنامه مهندسی مدیریت نوین | ||
| مقاله 6، دوره 2، شماره 3 - شماره پیاپی 6، آذر 1392، صفحه 53-62 اصل مقاله (640.42 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی (تحقیقی) | ||
| نویسندگان | ||
| شمس الدین ناظمی1؛ فهیمه سادات سعادت یار* 2 | ||
| 1دانشیار مدیریت استراتژیک، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران | ||
| 2کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران | ||
| چکیده | ||
| در پژوهش حاضر نقش متغیرهای ارزش ادراک شده، رضایت از عوامل ملموس، ناملموس و تصویر ذهنی از رستوران بر وفاداری مشتریان را مورد سنجش قرار گرفته است. این مطالعه به صورت توصیفی- پیمایشی در رستوران پدیده شاندیز و با توزیع 202 پرسشنامه در میان مشتریان آن و به روش نمونه گیری غیر تصادفی در دسترس انجام گرفته است ، در تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده در این پژوهش از روش مدلیابی معادلات ساختاری[1] و از روش دو مرحلهای حداقل مربعات جزئی پیشنهاد شده توسط هالاند[2] (1999) استفاده شده است. بر اساس نتایج به دست آمده از تحلیل داده ها مشخص گردید که رضایت از عوامل ملموس و ارزش ادراک شده بر اساس ضرایب مسیر به دست آمده تاثیر مثبت و معناداری را بر وفاداری نشان می دهند در حالی که تصویر ذهنی و رضایت از عوامل ناملموس نقش تعیین کننده و مستقیمی بر وفاداری به دلیل ناچیز بودن مقدار ضریب مسیر و سطح معناداری آن ندارد. [1]Structural Equation Model (SEM) [2]Hulland | ||
| کلیدواژهها | ||
| وفاداری؛ رضایت از عوامل ملموس؛ رضایت از عوامل ناملموس؛ تصویر ذهنی؛ ارزش ادراک شده | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 253 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 161 |
||