رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم, اوتادی, مریم. (1392). بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 1-11.
علیرضا رحمن; سید ابراهیم حسینی; مریم اوتادی. "بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 1-11.
رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم, اوتادی, مریم. (1392). 'بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 1-11.
رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم, اوتادی, مریم. بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب