. (1394). بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره‌های آبی و آلی گیاهAlyssum homolocarpum L. در مراحل مختلف نموی(رویشی، پیش گلدهی و گلدهی) بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 62-71.
. "بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره‌های آبی و آلی گیاهAlyssum homolocarpum L. در مراحل مختلف نموی(رویشی، پیش گلدهی و گلدهی) بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1394, 62-71.
. (1394). 'بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره‌های آبی و آلی گیاهAlyssum homolocarpum L. در مراحل مختلف نموی(رویشی، پیش گلدهی و گلدهی) بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 62-71.
. بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره‌های آبی و آلی گیاهAlyssum homolocarpum L. در مراحل مختلف نموی(رویشی، پیش گلدهی و گلدهی) بر روی باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(3): 62-71.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب