. (1394). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 31-36.
. "بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1394, 31-36.
. (1394). 'بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 31-36.
. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(1): 31-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب