. (1394). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 45-54.
. "بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1394, 45-54.
. (1394). 'بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 45-54.
. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(1): 45-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب