. (1394). بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 55-63.
. "بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1394, 55-63.
. (1394). 'بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 55-63.
. بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(1): 55-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب