| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,563,380 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,534 |
تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 9، دوره 7، شماره 1 - شماره پیاپی 23، خرداد 1394، صفحه 77-84 اصل مقاله (170.36 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| کلزا پس از سویا و نخل روغنی، سومین منبع تولید روغن نباتی جهان به شمار میرود. دانه کلزا با 8 درصد رطوبت، حاوی 38 تا 40 درصد روغن می باشد. لذا موثرترین روش استخراج روغن کلزا، مانند سایر دانههای با درصد روغن بالا، پرس مکانیکی و به دنبال آن استخراج با حلال میباشد. در این تحقیق، تاثیر دمای پخت بر میزان رطوبت دانههای خروجی از مرحله پخت، برخی از خصوصیات کیفی روغن از قبیل میزان لرد، رطوبت و اسیدیته و همچنین میزان رطوبت و روغن کنجاله حاصل از دانهی کلزا در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درجه حرارت مرحله پخت میزان رطوبت دانه، رطوبت و روغن کنجاله کاهش ولی میزان لرد و اسیدیته روغن افزایش یافت. درجه حرارت پخت بر رطوبت روغن تاثیر معنیداری نداشت و میزان آن بین 82/0-8/0 متغییر بود. | ||
| کلیدواژهها | ||
| دمای پخت؛ خصوصیات کیفی روغن؛ کلزا؛ کنجاله | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 312 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 751 |
||