. (1394). تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 77-84.
. "تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1394, 77-84.
. (1394). 'تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 77-84.
. تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(1): 77-84.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب