. (1394). تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 85-95.
. "تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1394, 85-95.
. (1394). 'تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 85-95.
. تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(1): 85-95.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب