. (1394). بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 69-75.
. "بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1394, 69-75.
. (1394). 'بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 69-75.
. بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(3): 69-75.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب