. (1393). بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 33-43.
. "بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1393, 33-43.
. (1393). 'بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 33-43.
. بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(1): 33-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب