. (1393). کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 73-81.
. "کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1393, 73-81.
. (1393). 'کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 73-81.
. کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(1): 73-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب