. (1393). ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 23-32.
. "ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1393, 23-32.
. (1393). 'ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 23-32.
. ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(2): 23-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب